Kirkkovenesoutu

Kaikille avointa kirkkovenesoutua keskiviikkoisin

Ilmoitamme uuden kauden alkamisesta lähemmin. Nähdään siis keväällä!

Lappeenrannan Soutajat järjestää kaikille avointa kirkkovenesoutua Myllysaaresta keskiviiikkoisin. Soudut ovat tarkoitettu kaikille taidoista ja kunnosta riippumatta, soutuvauhti sovitetaan aina kaikille sopivaksi.

Tule innostumaan mukavasta liikuntamuodosta, jossa pääset nauttimaan kauniista järvimaisemasta Saimaalla.

Ilmoittautua voit paikan päällä venerannassa, laittamalla viestiä sähköpostilla tai Facebookin kautta. Vene täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja soutukerta toteutuu, kun on vähintään 6 osallistujaa. Ilmoitathan, jos ilmoittautumisen jälkeen olet estynyt saapumaan paikalle.   

Mukaan säänmukainen liikuntavarustus, lenkkikengät, hanskat ja juomapullo. Lähtöpaikkana Myllysaaren kärjessä oleva Lappeenrannan Soutajien vaja.

Ohjaus: Lappeenrannan Soutajat

Hinta: 5€/krt, maksetaan käteisellä paikan päällä tai Sporttipassilla (Käyttöpaikka: 48835 tai nimellä Lappeenrannan Soutajat)

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
lappeenrannan.soutajat@gmail.com

Lappeenrannan Soutajat | Facebook

Kirkkoveneen vuokraus

Lappeenrannan Soutajat vuokraa kahta kirkkovenettä, joista toinen on liikkuvapenkkinen ja toinen kiinteäpenkkinen kirkkovene. Kirkkoveneen voi vuokrata esim. erilaisiin tapahtumiin, pienille retkille Saimaan saaristoon tai vaikka porukalla oman kunnon kohotukseen.

Esimerkiksi Karhusaaren laavu on hyvä kohde sopivan soutumatkan päässä. Laavulle on noin viidentoista minuutin soutumatka. Souturetken aluksi voidaan soutaa reilu puoli tuntia lähisaaristossa ja  Lappeenrannan linnoituksen lähettyvillä, jonka jälkeen rantaudutaan Karhusaaren laituriin. Laavulla voi keittää kahvit ja nauttia eväistä.

Kirkkoveneen vuokrat kesällä 2023 kaikille vuokraajille

Käyttöaika 1-3 tuntia150 €
Käyttöaika 1-3 tuntia + Lappeenrannan Soutajien perämies200 €
Pidemmät souturetketsop. muk
Tapahtumat (esim. Sulkavan soutu)sop. muk
Huoltovene75 €

Vuokrahinta sisältää pelastusliivit kaikille soutajille. Vuokraaja voi käyttää omaa perämiestä, joka tuntee paikalliset vesistöt ja vesiliikennesäännöt sekä hallitsee kirkkoveneen käyttäytymisen eri tilanteissa. Lappeenrannan Soutajat tarjoaa perämiespalvelua mahdollisuuksien mukaan.

Hinnat ovat voimassa, kun lähtö- ja paluu ovat venevajalle. Veneenkuljetuksen hinta yhteensuuntaan on 50 € /vene 20 km säteellä Lappeenrannasta

Kirkkoveneen varauskalenteri: Linkki

Tiedustelut ja veneen varaukset sähköpostitse:
lappeenrannan.soutajat@gmail.com

puh. 044 9792595 / Esa Marttinen